El govern municipal PSC-ERC es preocupa de la seguretat dels Camins Escolars?

En el darrer Ple d'abril, el Grup Municipal de PROGRÉS vam denunciar l'obstacle i perill que suposa l'armari elèctric d'obra provisional al mig de la vorera a l'Av. Baix Llobregat --veure la fotografia adjunta. Aquesta situació de perill s'agreuja cada dia i requereix una solució immediata, més si tenim present que aquesta vorera està situada en el Camí Escolar que diàriament utilitzen nens i nenes que van a peu al CEIP Colònia Güell.

Vam demanar explicacions a la regidora de Via Pública, Sra. Marta Martínez (PSC), del perquè encara no s'havia tret aquest obstacle, quan l'obra ja fe temps que ha finalitzat i perquè, si no s'havia tret, no es protegia ni senyalitzava?. La resposta de la Sra. Martínez va ser que ja ho tenien en compte i que hi estaven treballant. El que no sabem és per quina data ho tenen previst i com poden ser tant feliços de, veient el perill, no actuar ràpidament i esperar, potser fins que potser alguna persona s'hi faci mal o algun escolar tingui un accident.

En fi, deu ser que per al govern PSC-ERC l'estat dels Camins Escolars és un tema menor, ja que aquest no és l'únic cas de deixadesa: les baranes de seguretat del Camí Escolar a la Via Cornisa van trigar 5 mesos en reparar-les per a garantir-ne la seguretat, després que PROGRÉS ho denunciés en dos plens municipals.

1 Comment:

Lopez said...

De ante mano tengo que decirles que hace poco que vivo en Santa Coloma, además vote a Psoe porque es mi partido de toda la vida, pero me he dado cuenta que el PSOE no es igual en todas partes y menos en este municipio.
Por eso les pido que hagan una moción de censura.
También les pido que, si ustedes mandasen en el Ayuntamiento nos solucionen la dirección de la Avda. Paisos Catalanes porque todos los coches pasan por el camino escolar.
Y la gestión del polideportivo, porque en la oficina son muchos pero no hacen nada, Mi mujer tardo 3 meses en darse de baja del polideportivo.
Y el tema de la cobertura de los moviles, que aqui en este pueblo no hay.
Moción ya, y manos a la obra..